Selepas membatalkan langganan, anda masih boleh menggunakan kandungan premium sehingga tempoh langganan semasa berakhir.
Pada tarikh tamat tempoh, anda tidak akan dicaj untuk tempoh seterusnya. Membatalkan langganan bermaksud menghentikan pembaharuan automatik.